Sayın Ziyaretçi, Hoşgeldiniz

Bize Whatsapp'dan Yazın 0532 528 32 34
Sevgililer Günü Özel Minyatür Set Önerileri

Sevgililer Günü Özel Minyatür Set Önerileri

Sevgililer günü için tasarlanan hem erkek, hem kadın minyatür parfümleri içeren setleri sizler için bu sayfada listeledik. Siparişleriniz için memnuniyetle hediye paketi yapabiliriz. Mutlu günler!

1) GIVENCHY

3 adet kadın, 3 adet erkek parfümü içeren bulunması zor, şahane seti bu link üzerinden satın alabilirsiniz.

2) RALPH LAUREN

En popüler kadın ve erkek parfümü içeren, sanki içinden pırlanta yüzük çıkacakmış gibi bir büyüklükte kutu ile tasarlanan bu nadir seti, bu link üzerinden satın alabilirsiniz.

3) GUY LAROCHE

2 kadın parfümü, 1 erkek parfümünü içeren bu minyatür setini bu link üzerinden satın alabilirsiniz.

4) GIORGIO ARMANI

Efsane parfümleri, çok güzel bir kutu içerisinde sergileyen Armani, sevenlerini hatırlamak isteyenleri unutmuyor, bu güzel ikili minyatür setini, bu link üzerinden satın alabilirsiniz.

5) CALVIN KLEIN

Sitemizde 2 çeşit set bulunuyor, erkek kadın karışıklık olmasın diye, Calvin Bey'ler en popüler 4 parfümü hem kadın, hem erkek için ayrı ayrı hazırlamış, sizler için listeledik. Kadın seti şu anda stokta kalmadı, erkek setine aşağıda görebilirsiniz.

Obsession, Escape, Eternity EDT ve Active Spray'den oluşan 4'lü erkek minyatür setini, bu link üzerinden satın alabilirsiniz.

6) LEONARD

Artık bulunması çok zor nadir parfümleri, çok güzel bir kutu içerisinde sergileyen Leonard, müdavimlerini üzmüyor, aksine erkek ve kadın parfümlerini karışık bir şekilde sunarak her iki tarafı da sevindiriyor. Toplam 5 parfümü tek bir set içerisinde, bu link üzerinden satın alabilirsiniz.

7) JOOP

İlk formülasyon Femme, Le Bain gibi kadın parfümleri ile beraber Berlin ve Homme gibi koleksiyon modelleri, bu set içerisinde pratik bir paket içerisinde sunan Joop setini bu link üzerinden satın alabilirsiniz.

8) JEAN PAUL GAULTIER

Tamamen sıradışı, birbirinden özel setler içerisinde bir adet klasik JPG kadın ve erkek minyatür parfümünü buluşturan, aşağıda sizler için listelediğimiz setleri kaçırmayın.

8.1.) Posta Kutulu seti, bu link üzerinden satın alabilirsiniz.

8.2) Dans figürlü seti, bu link üzerinden satın alabilirsiniz.

8.3) Eros figürlü, 1997 senesine özel üretilen seti, bu link üzerinden satın alabilirsiniz. 

8.4) Kalp figürlü, özel kutu içinde sergilenen seti, bu link üzerinden satın alabilirsiniz. 

8.5) Metal kalp figürlü kutu içinde sergilenen seti, bu link üzerinden satın alabilirsiniz. 

Bu özel setler dışında, dilediğiniz minyatür parfümleri seçerek, kendi setinizi oluşturabilirsiniz. Güzel bir kutu içerisinde hediye paketi yapabiliriz.

Ayrıca birbirinden özel, bulunması zor, vintage parfümleri sitemizde Tüm Markalar sayfası üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun!

 

Kapat
Logo

EBÜLTENİMİZE ABONE OLUN!

Gelişme, indirim ve kampanyalardan haberdar olabilmek için e-bültenimize üye olabilirsiniz.

Web sitemizde çerez kullanımı yapılmaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen çerez kullanım politikamızı inceleyiniz.Kapat